BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Jumaat, 9 September 2011

selamat ari raye ...

teacher nadiya ... kite orang semua nakk g raye ni ! dak 2 mahathir jerk ... tapi minggu depan la ...
duit raye tu banyak la cikit tau .. ! penuh tau poe ...
hehehe ! selamat hari raye ... kiteorang nak mintakk maaf kalau buat teacher marah ngan class 2 mahathir ... sori sangat ... and takk lupe hepi befday ! semoga panjang umur and murah rezeki ! :) salam lebaran dari kami !

Jumaat, 26 Ogos 2011

selamat hari raye !

 selamat hari raye , kiteorang nak mintak maaf atas kesalahan dan kesilapan kiteorang selame ni .
lebih lebih lagi melawan , kutur or what ever la yang buat cikgu cikgu sakit hati , terase . hm . terutame sekali teacher nadiya guru class kiteorang and cikgu cukgu yang mengajar class kami . harap maaf kan !
ha . tak lupe jugak nak ucapkan selamat hari jadi kat teacher nadiya and teacher rohaya ....
kiteorang doakan semoga panjang umur dan murah rezeki ... ha lupe pulak tak de duit raye ke ?
hahaha ~ gurau jerk . jangan marah , nanti cepat tue ... kan dah tak cun ... salam lebaran dari kami ... pelajar 2 mahathir yang nakal and class yang paling bising ! ^_^ hepi selalu !
sebelum terlupe selamat hari kemerdekaan .... tahon ni raye merdeka la kie ! ^_^

Isnin, 8 Ogos 2011

korang ! power la SEJARAH TADI !

hm . hai semua , tadi eina ade UJIAN PENILAIAN 2 . syabas kepada rakan rakan sekelas tadi , ramai yang lulus SEJARAH tadi . macam tak percaye jerk kan . ! haha ! 


aku doa kan korang dapat jawab soalan dengan baik ! gud luck 4 tomorro ! ^_^
tapi jangan la bangga sangat tau , masih ade lagi subjek lain ! :)

Ahad, 31 Julai 2011

celamat berpuase ! ^_^

(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
/ღ˚ •。* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
/▌*˛˚ღ •˚ selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak ˚ ✰* ★
/ \ ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚


hai korang . dax 2mahathir nak ucapkan celamat berpuase ! 
ha . ni peringkatan dari dax 2 mahathir JGN MAIN MERCU nnty ade yang terpakse beraye kat hospital kang . ha sape susah diri-sendiri jugak . nnty tak dpat duit raye . 
ha stu lagi , di bulan yang mulai ni jgn lupe nak g solat terawih pulak . 


okey lah , celamat berpuase . maaf kan kite orang ye teacher buat teacher cakit aty ! sori :'(

Jumaat, 24 Jun 2011

minggu berjemur kat padang !

huhuhuhu ! minggu ni kite orang asyik berjemur je .
abis muke pupils 2 mahathir . tapi ade yg takk berubah . padai jage ! 
pic yg kat bawah ni ketua calss 2 mahathir . dye saje je nakk wat lawak .... nakk bagi orang ceria . ketua calss 2 mahathir ni periang ! 
tengok la pic ni macam pak pandir ! 
hahaha ! semua ckg suke ngan dye . dah la tembam !  hahaha ! 

Rabu, 15 Jun 2011

jam g-shock yg paling di gile gile oleh pupils 2 mahathir . ! memang popular la .

2 mahathir memang nakk sangat jam ni , ade yg ade and ade yg takk de . yg ade pon takk la bagus sangat . 
but jam ni memang popular la kat sekolah . ape yg best ??? yg best tengok pon ade banyak jenis je . hm 
what ever la . yg penting memang MANTAP la jam ni . ! 

sad , angry n kena denda !

 todays we all kena marah and ceramah dengan guru mate pelajarang masing masing . 
maths just sit and gosip . sejarah kena denda lari padang 6 kali and lompat bintang . 
lari padang because ckg soal kite orang jawab but takk slow je . lompat bintang becuase class kotor . tapi kemas je . hm . mate cam ne la agak nye . hm . malang kan 2 mahathir ari ni . 
 bm ckg dah cool , study cam biase . 
sivik sambung gosip . 
bi teacher takk de mood sangat just copy ape yg teacher say . kemahiran hidup with girlzzz only ... 
kena nasihat oleh my teacher class pasal mase depan , klu takk belajar macam mane nakk capai cite cite . 
tapi ape yg teacher say tu ade betul jugak . hm . but 2 mahathir ni susah cikit nakk dengar nasihat orang because 2 mahathir ni keras kepale . tu la wat hal masing masing . 
memang betul betul menyesal takk belajar rajin rajin . hm . thanks teacher sedar kan kite orang . InsyaAllah . kite orang akan belajar dengan b'sungguh sungguh . 
waktu gg , yang n wanie kena ceramah dengan ckg rozilah because semalam balik sekolah buke tudung . mane takk nye ckg tegur , ckg pon malu gak ngan orang luar ade pelajar pakai tudung just kat kolah je luar kolah buke . hm . dah la semalam pakai baju kurung . orang nampak la LENCANA SEKOLAH SMKTSS !!!
hm . bab tu la ckg tegur . ! tu je peristiwa class 2 mahathir today . 
belah petang just koko . hm . :)

Selasa, 14 Jun 2011

2 mahathir very enjiy 2day . we all just smileeeeeeee ! :)

today story ! 
2 mahathir ari ni memang hepi giless . takk tahu ape sebab , but memang hepi . 
dari pagi sampai balik . cume waktu bm je kurang . because kena ceramah JANGAN LA ASYIK MAIN JE 
bile nakk belajar !!!!!!!!
tu la yg dikate kan oleh PUAN ZALINA . 
hm . pas tu we all hepi balik . yg paling hepi times faris , luqman , aizad , ezad , mastura , shalini , dewa , rasid n syahmi kena denda ngan ckg ROSELIZA !!!!!!!! hahaha  ! takk siap keje sekolah . hm . times tu la dye orang buat lawak . kwan akuu bariah ketawe sampai ckg ROSELIZA pon ketawe . ape lagi 1 kelass ketawe . hahahaha ! memang ri ni hepi . banyak lagi tapi nakk tdo la . klu nakk cite lagi . suruh budah 2 mahathir yg upload . eina nakk tdo . gud nite . sweet dream ! :) 


Isnin, 13 Jun 2011

homework !!!!!!!!!!!!!!

ha ! baru je masok sekolah ari . dahh ade homework .
mentang mentang sebelum cuty lame . peh . !
hm . banyak pulak tu . tapi takk pe kite orang leh buat dalam mase yg ckg ckg nakk . hm .
InsyaAllah !
yg masalah nye lelaki la . suke sakit kan aty ckg .
hm . sape je la . semua nye sekepale !
tu je kot . !
hm ! MONDAY !!!!!!!!!
:(

Ahad, 12 Jun 2011

back to school ! :)


hai . esok dahh kolah la . korang dahh siap kan keje SEJARAH ke lom . ha . baik korang siap kan . sebelum ade yg menangis esok . hm . baju , buku n all about to school . dahh perfect ke ? baik buat sekarang . takk la kelam kabut sangat . hm . ! buat p'siapan awal awal . :)
gud luck 4 tomoro . !

Rabu, 13 April 2011

eina telah merasmikan blog ni ....


salam sejahtera pembuka bicara 
buat tatapan teruna dan dara 
sudi sudilah untuk membaca 
cerita sekadar suke suke

2 mahathir kami perkenalkan 
kepada semua yang ingin berkenalan 
jumlah nye hanya 20 kepala 17 badan
tapi kecohnye memang macam ayam dalam reban 

di dalam kelas kami semuanye sekepala 
semuanye nakal tapi InsyaAllah berjaya 
impian menggunung nakk sampai menara 
'All' principle A itulah cita cita 
disuruh belajar kami turuti
cikgu keluar mulut pun berbunyi 
gosip gosip tak pernah sunyi 
cerita semalam tak abis abis lagi 

walau kami nakal sekali 
main main hanye hobi
cikgu cikgu pun dah lali 
faham nakk lepas tension study

Teacher Nadiya guru kelas kami
subjek b. inggeris dah kemahiran hidup paling digemari
kerja takk siap jaga lah nanti 
sekali cubit menangis cabut lari 

teruna dan dara yang kami hormati 
minta maaf di atas ketelanjuran kami 
jangan serik membaca blog karenah kami 
harap harap takk simpan dalam ati 

sampai di sini seloka kami 
tahun depan PMR menanti 
doa doa kan kecemerlangan kami
form 2 mahathir sekolah ini

NAMA NAMA PELAJAR 2 MAHATHIR 

 faris (ketua)
safuan 
aizat
luqman
ezad
imam
isam
amirul
wan
shariman
rasid
hairul
zahreen
syahmi
nabil
albright
ijau
farina(penolong)
bariah 
hajar
lyana(pindah)
niesa 
wanie
azizah
fieza
yang
atyn
aisyah
syaza
syufiza
izzatul
dayah
mastura
dewa
rajes
savatry
shalini

WELCOME TO MY BLOG CLASS ....
SMK TAMAN SRI SAUJANA
KOTE TINGGI .....
2011