BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Jumaat, 24 Jun 2011

minggu berjemur kat padang !

huhuhuhu ! minggu ni kite orang asyik berjemur je .
abis muke pupils 2 mahathir . tapi ade yg takk berubah . padai jage ! 
pic yg kat bawah ni ketua calss 2 mahathir . dye saje je nakk wat lawak .... nakk bagi orang ceria . ketua calss 2 mahathir ni periang ! 
tengok la pic ni macam pak pandir ! 
hahaha ! semua ckg suke ngan dye . dah la tembam !  hahaha ! 

Rabu, 15 Jun 2011

jam g-shock yg paling di gile gile oleh pupils 2 mahathir . ! memang popular la .

2 mahathir memang nakk sangat jam ni , ade yg ade and ade yg takk de . yg ade pon takk la bagus sangat . 
but jam ni memang popular la kat sekolah . ape yg best ??? yg best tengok pon ade banyak jenis je . hm 
what ever la . yg penting memang MANTAP la jam ni . ! 

sad , angry n kena denda !

 todays we all kena marah and ceramah dengan guru mate pelajarang masing masing . 
maths just sit and gosip . sejarah kena denda lari padang 6 kali and lompat bintang . 
lari padang because ckg soal kite orang jawab but takk slow je . lompat bintang becuase class kotor . tapi kemas je . hm . mate cam ne la agak nye . hm . malang kan 2 mahathir ari ni . 
 bm ckg dah cool , study cam biase . 
sivik sambung gosip . 
bi teacher takk de mood sangat just copy ape yg teacher say . kemahiran hidup with girlzzz only ... 
kena nasihat oleh my teacher class pasal mase depan , klu takk belajar macam mane nakk capai cite cite . 
tapi ape yg teacher say tu ade betul jugak . hm . but 2 mahathir ni susah cikit nakk dengar nasihat orang because 2 mahathir ni keras kepale . tu la wat hal masing masing . 
memang betul betul menyesal takk belajar rajin rajin . hm . thanks teacher sedar kan kite orang . InsyaAllah . kite orang akan belajar dengan b'sungguh sungguh . 
waktu gg , yang n wanie kena ceramah dengan ckg rozilah because semalam balik sekolah buke tudung . mane takk nye ckg tegur , ckg pon malu gak ngan orang luar ade pelajar pakai tudung just kat kolah je luar kolah buke . hm . dah la semalam pakai baju kurung . orang nampak la LENCANA SEKOLAH SMKTSS !!!
hm . bab tu la ckg tegur . ! tu je peristiwa class 2 mahathir today . 
belah petang just koko . hm . :)

Selasa, 14 Jun 2011

2 mahathir very enjiy 2day . we all just smileeeeeeee ! :)

today story ! 
2 mahathir ari ni memang hepi giless . takk tahu ape sebab , but memang hepi . 
dari pagi sampai balik . cume waktu bm je kurang . because kena ceramah JANGAN LA ASYIK MAIN JE 
bile nakk belajar !!!!!!!!
tu la yg dikate kan oleh PUAN ZALINA . 
hm . pas tu we all hepi balik . yg paling hepi times faris , luqman , aizad , ezad , mastura , shalini , dewa , rasid n syahmi kena denda ngan ckg ROSELIZA !!!!!!!! hahaha  ! takk siap keje sekolah . hm . times tu la dye orang buat lawak . kwan akuu bariah ketawe sampai ckg ROSELIZA pon ketawe . ape lagi 1 kelass ketawe . hahahaha ! memang ri ni hepi . banyak lagi tapi nakk tdo la . klu nakk cite lagi . suruh budah 2 mahathir yg upload . eina nakk tdo . gud nite . sweet dream ! :) 


Isnin, 13 Jun 2011

homework !!!!!!!!!!!!!!

ha ! baru je masok sekolah ari . dahh ade homework .
mentang mentang sebelum cuty lame . peh . !
hm . banyak pulak tu . tapi takk pe kite orang leh buat dalam mase yg ckg ckg nakk . hm .
InsyaAllah !
yg masalah nye lelaki la . suke sakit kan aty ckg .
hm . sape je la . semua nye sekepale !
tu je kot . !
hm ! MONDAY !!!!!!!!!
:(

Ahad, 12 Jun 2011

back to school ! :)


hai . esok dahh kolah la . korang dahh siap kan keje SEJARAH ke lom . ha . baik korang siap kan . sebelum ade yg menangis esok . hm . baju , buku n all about to school . dahh perfect ke ? baik buat sekarang . takk la kelam kabut sangat . hm . ! buat p'siapan awal awal . :)
gud luck 4 tomoro . !